over ons

Ik ben Jacinta en samen met mijn man, onze drie kinderen Rick, Britt en Bo en schoonzoon Mathijs gaan we dit mooie avontuur aan. Wij zijn allemaal opgegroeid met honden en zijn dan ook allemaal liefhebbers van deze dieren.

Ivy is sinds 2020 een grote aanvulling op ons fijne gezin. Ieder van ons geniet elke dag opnieuw van haar vrolijke aanwezigheid. Omdat we Ivy zo’n lieve en mooie hond vinden zouden we het leuk vinden als zij dit door kan geven aan haar pups en er andere gezinnen net zo blij zullen zijn als wij dat zijn met Ivy.

We zijn natuurlijk nieuw en een kleine fokker. Dit zullen wij ook altijd blijven. Onze missie is het niet om jaarlijks een nestje puppy’s te hebben. In eerste instantie gaan we voor 1 en mogelijk over een paar jaar nog een 2de nestje van Ivy. Wel gaan we er uiteraard alles aan doen om zo gezond mogelijke puppy’s te krijgen . We gaan fokken onder de vlag van de Nederlandse Oudduitse Herder vereniging, de NODHV. Er worden hoge eisen gesteld aan o.a. aan de combinatie van de teef en de reu. Het COI mag niet te hoog zijn.

De pups zullen bij ons in huis opgroeien, ook willen we veel aandacht besteden aan de socialisatie van de pups. We bereiden ons grondig voor op ons eerste nestje en hebben er natuurlijk ook veel zin in!